Simple, gennemsigtige priser

Betal efter forbrug eller med abonnement. Kom gratis i gang!

BEGYNDER

100 kr. for 1000 lyttertimer.
Hvad er en lyttertime?
 • Betal kun for dit forbrug
 • De 1000 lyttertimer kan række over mange måneder
 • Perfekt til små podcasts

GARVET

150 kr. 100 kr. / måned for hver 5000 lyttertimer.
Hvad er en lyttertime?
 • Betal en fast, fair pris
 • Billigst hvis du har flere end 1000 lyttertimer om måneden

Kom gratis i gang. Vi giver de første 100 lyttertimer.

Vi synes det skal være nemt at komme i gang med podcasting. Derfor kan du oprette en konto og komme i gang med podcasting helt gratis hos RataCast. Du får adgang til alle funktioner, og du kan udgive din podcast så andre kan lytte med. Når du nærmer dig 100 lyttertimer kan du vælge at opgradere.

Klar til at opgradere? Betal efter forbrug eller med fast abonnement.

Vi tilbyder to måder at betale på. Hvis du lige er startet med podcasting eller ikke har så mange lyttere, så giver BEGYNDER-planen mening for dig. Der betaler du på forhånd for et bestemt antal lyttertimer. Har du flere end 1000 månedlige lyttertimer vil det give mening at benytte GARVET-planen.

Begge planer indeholder:

 • 👂 Ubegrænset antal podcasts, afsnit og samarbejdspartnere.
 • ✉️ Hjælp til dine spørgsmål via email, på dansk!
 • 👑 Podcasts som du ejer fra ende til anden. Fuld kontrol over dit brand og dine data, ingen reklamer fra os til dine lyttere!

Find ud af hvilken plan der er billigst for dig:

Det billigste for dig er at betale , kr. / måned.

Typiske spørgsmål

Er du i tvivl om noget? Bare skriv til support@ratacast.com, og vi vil kæmpe os ud af podcast-programmør-tågen og svare dig fluks!

Hvad er en lyttertime?

En lyttertime er når én lytter har hentet én times lyd fra dine podcasts. Et par eksempler på hvor langt 5000 lyttertimer rækker:

 • Du udgiver to lækre, højglanspolerede 15-minutters afsnit hver måned. Dem kan 10.000 månedlige lyttere labre i sig.
 • Du elsker at eksperimentere og har en masse små podcasts med punkede høj-energi-afsnit af 1 minuts varighed. De kan brage ind i øregange 300.000 gange hver måned.
 • Du udgiver et enkelt slow-cooked afsnit af to timer hver måned, som 2500 månedlige lyttere kan fornøje sig med.

Hvorfor betaler jeg for lyttet tid?

Vi har sat vores priser, så din succes som podcaster følges ad med vores succes som virksomhed. Det synes vi giver os det bedste incitament for at gøre det godt for dig.

Det betyder at det er billigt at komme i gang! Hvis du er i starten af din podcasting-rejse er der ingen månedlige udgifter. Hvis du allerede har mange lyttere, betaler du en fast pris, afhængigt af hvor mange du har.

Det gør også din pris gennemskuelig. Vi har ingen kæmpe pristabel eller afvejning af hvilke funktioner du skal bruge. Du skal bare vide hvor mange timer der bliver lyttet til dine podcasts hver måned, og så kan du nemt regne din pris ud. Brug eventuelt lommeregneren højere oppe på siden.

Nysgerrig efter hvordan vi endte med sådan en prismodel?

Hvad hvis jeg får flere lyt end jeg har betalt for?

Først og fremmest, tillykke! 🥳 Umiddelbart sker der ikke noget. Dine lyttere kan blive ved med at lytte til dine podcasts.

Hvis du er GARVET, så sker der ikke noget ved at du en enkelt måned går over grænsen. Hvis det sker jævnligt, så kontakter vi dig med henblik på en konto-opgradering, eller du kan selv opgradere.

Hvis du er BEGYNDER skal du hurtigst muligt tanke din konto op, ellers risikerer du at vi bliver nødt til at spærre den. Bare rolig, vi skal nok kontakte dig inden hvis det skulle ske.

Hvor mange podcasts kan jeg oprette?

Så mange du vil!

Vores priser er baseret på hvor meget dine lyttere samlet hører dine podcasts. Så er der plads til at eksperimentere med nye podcasts, hvilket vi synes er mega fedt at gøre.

Så har du allerede en podcast men vil

 • lave en behind-the-scenes-podcast om din hovedpodcast,
 • prøve en helt ny podcast af eller
 • lave en lydblog hvor du snakker om dine egern

så skal du endelig slå dig løs!

Det betyder også, at hvis du laver podcasts for andre, så kan du have dem alle samlet i én konto, og give dine kunder adgang til kun deres podcast. Husk blot at du betaler for den samlede mængde lyttetid for alle podcasts sammenlagt.

Hvor mange kan jeg arbejde sammen med?

Så mange du har lyst til!

Så hvis du vil give dine med-podcastere, din marketings-haj-ven, din copywriter og din mor adgang til din konto, så gør du bare det. Og det kan du selvfølgelig gøre per podcast.

Har I studierabat?

Det kan du tro. Vi giver 50% rabat på abonnementet et år ad gangen til alle studerende i folkeskoler, gymnasier, universiteter og alt derimellem. Send os en email med et billede af et dokument der viser du er studerende, og så finder vi ud af det.

Og husk, at du altid kan begynde med at betale efter forbrug på BEGYNDER — vi giver de første 100 lyttertimer.

Jeg er ikke overbevist om I er det rigtige valg.

Det er ikke et spørgsmål. 😉

Spøg til side. Vi kan godt forstå du er i tvivl. Der er så mange valgmuligheder, og det er ikke nemt at sammenligne dem. Du kan altid oprette en konto hos os og afprøve det vi har at byde på. Det koster ikke noget hvis du vælger BEGYNDER, du behøver ikke engang hive dit kreditkort frem. 😊

Og spørg endelig! Skriv til os på support@ratacast.com og vi vil prøve at hjælpe dig gennem junglen; også hvis det betyder at vi ikke er det rigtige valg.