Privatlivspolitik

Denne side blev sidst opdateret den 29. august 2020

Generelt

Når der oprettes en konto på ratacast.com accepteres nedenstående vilkår og betingelser i mellem leverandøren (RataCast) og kontoejeren (Kunden). RataCast leveres og ejes af:

 • No Pointless Apps ApS
 • Provstlund Alle 11
 • 8700 Horsens
 • CVR: 33781628

RataCast forbeholder sig retten til at ændre og opdatere nedenstående betingelser uden varsel. Det betyder også at ovenstående ejerskab til enhver tid kan ændres uden samtykke med kunden. Du kan altid tilgå den nyeste version af disse vilkår og betingelser på http://www.ratacast.com/jura/privatlivspolitik.

Privatliv

 1. Når Kunden opretter sig i RataCast udfyldes navn og email. RataCast benytter emailen til at sende systembeskeder samt vigtige informationer om systemet.
 2. Når kunden betaler, udfyldes informationer såsom kreditkort oplysninger og virksomhedsnavn. Disse benyttes til at opkræve betaling for brugen af RataCast.
 3. RataCast benytter Cookies. Disse bruges således at vi kan se hvordan RataCast benyttes og så vi kan forbedre det. Det betyder at vi gemmer et lille stykke data på din computer, som vi kan bruge til at genkende dig når du kommer tilbage til RataCast. Cookies er en nødvendighed for at RataCast kan fungere og er derfor påkrævet.
 4. RataCast forbeholder sig retten til at opsamle oplysninger om Kundens brug af RataCast med henblik på at forbedre RataCast.
 5. RataCast benytter tredjeparts leverandører til at hjælpe os med servere og infrastruktur. Det er nødvendigt for at vi kan drive RataCast.
 6. Disse leverandører kan være placeret udenfor Danmark. Men vi bestræber os på at benytte datacentre som er placeret i EU.
 7. Kundens data behandles fortroligt og sælges eller udleveres ikke til tredje part medmindre det skyldes at RataCast skiftere ejere eller får flere ejere.